Möt vår nya social media manager – Hannah


Digitalsnack växer och vi är glada att kunna presentera ännu en ny medarbetare på det digitala-kontoret. Hon är driven, positiv och redo att ta sig an nya utmaningar med kamera och drönare i högsta hugg! Möt Hannah Carlson som är ny Social Media Manager här på Digitalsnack.

En initiativtagare av högsta rang

Först och främst måste vi nog börja med att säga grattis till examen! Efter tre år på GDK i Norrköping har du Hannah klivit in som Digitalsnacks nya Social Media Manager.

Ett kapitel avslutas och nu påbörjas ett nytt, för Hannah såväl som för Digitalsnack. Under sina år på GDK har hon fått prova på och utvecklas inom film, design, skrivande och inte minst projektledning. Och att hon varit projektledare märks, Hannah är en initiativtagare av högsta rang och räds inte inför att ta kommando. 

Så har jag nog varit sedan jag var liten, säger hon med ett skratt

När hon såg annonsen för tjänsten hos oss på Digitalsnack kände Hannah att den beskrev henne - driven, positiv och redo att ta sig an nya utmaningar. Och precis som att tjänsten passade henne som handen i handsken gjorde även Digitalsnack som företag det. 

Under min intervju fick jag en känsla av att Digitalsnack är ett företag som tänker nytt och inte står still utan är påväg någonstans. 

Hon har så rätt, Digitalsnack står aldrig still och som Social Media Manager finns det alltid något att göra - helst igår.

 

Skina som en stjärna 

Som Social Media Manager ska Hannah bland annat planera och implementera marknadsplaner för Digitalsnacks kunder, skapa innehåll i form av text, bild och film samt analysera och utvärdera det som har gjorts för att det hela tiden ska kunna förbättras och fortsätta framåt. 

Och kanske är det långt ifrån den dröm hon hade som liten - att bli astronaut. Men vi vet att hos oss kommer hon att skina som den stjärna hon är. 

 

Välkommen till Digitalsnack 🎉

Vill du veta mer om Social Media Management, kontakta Hannah!