Nominerade till Årets stjärnföretagare i Karlstad!


Vi är nominerade till Årets stjärnföretagare i Karlstad! Det är en riktig ära att vara nominerad till det här priset och det känns som ett kvitto på att vi gör rätt saker. Digitalsnack har gjort en otrolig resa på kort tid. Från att vi startade podden till att vi skapade Digitalsnack - social mediebyrå till nu, när vi nyss anställt vår första heltidsanställda och blivit nominerade till Årets stjärnföretagare. Det går verkligen fort i den här branschen och det är så roligt!

Vad är Årets stjärnföretagare?

Företagarsajten MittFöretag.com, som är de som anordnar tävlingen, beskriver en stjärnföretagare så här: "En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2018 hyllar vi de företagare i Karlstad med omnejd som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt. Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder. Ja, människor som helt enkelt vågar gå sin egen företagarväg".

Digitalsnack är nominerade till Årets stjärnföretagare i Karlstad

Nomineringen för Digitalsnack lyder:

Cecilia och Jenni driver mediebyrån Digitalsnack. De har sedan våren 2016 inspirerat genom sin podcast och sina färdigheter i sociala medier. Vi gillar företag som hjälper andra att hänga med i en snabbt föränderlig värld, och det här är två tjejer som driver framtidens företag. Vi nominerar därför Cecilia och Jenni till årets stjärnföretagare 2018 i Karlstad.

 

Tycker du att Jenni Laapotti och Cecilia Victoria Kärrberg förtjänar att bli årets stjärnföretagare i Karlstad 2018? Tryck här för att komma till röstningen och rösta på oss!

 

Jenni Laapotti och Cecilia Victoria Kärrberg - Digitalsnack social mediebyrå