Rösta på oss i Årets Stjärnföretagare!


Efter att ha vunnit Årets Stjärnföretagare 2018 i Karlstad har vi nu gått vidare till den stora Sverigefinalen! Den avgörs i Stockholm den 27 november och den här gången kommer vi vara på plats, till skillnad mot sist när vi lyckats tajma in prisutdelningen med Social Media Week i London.

Vad är Årets stjärnföretagare?

Företagarsajten MittFöretag.com, som är de som anordnar tävlingen, beskriver en stjärnföretagare så här: "En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2018 hyllar vi de företagare i Sverige som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt. Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder".

Digitalsnack tävlar om att bli Stjärnföretagaren i Sverige 2018

Nomineringen för Digitalsnack är följande:

Digitalsnack Social mediebyrå startades av två drivna entreprenörer – Cecilia Kärrberg och Jenni Laapotti – som tyckte social medie-branschen behövde en förändring. De ville ge företag konkreta och lättillgängliga verktyg för att lyckas med närvaron på sociala medier. De är snabba på att hantera det konstant föränderliga sociala medielandskapet. Idag hjälper de företag i hela Norden att öka effekten och effektivisera arbetet med sociala medier. Och de gör det inte som alla andra - de saknar kontor, långa strategiprocesser och fasta arbetstider. Dessutom driver de en av Sveriges störta social medie-podcasts, en how-to podcast om sociala medier för kommunikatörer och marknadsförare.

 

Tycker du att Jenni Laapotti och Cecilia Victoria Kärrberg förtjänar att bli Stjärnföretagaren i Sverige 2018? Tryck här för att komma till röstningen och rösta på oss!

 

Jenni Laapotti Cecilia Victoria Kärrberg - Digitalsnack Social Mediebyrå