Social medieföreläsning för kunskapshungriga Västerviksföretagare


Social medieföreläsning Västervik

Förra veckan fick vi chansen att känna av företagsandan i Västervik. Västervik Framåt hade bjudit in oss för att över en frukost göra en social medieföreläsning för ett trettiotal nyfikna och kunskapshungriga företagare. I publiken fanns en blandning av både små och stora företagare från många olika branscher. Den här morgonen var de alla där för att lära sig hur man skapar en strategi som ger effekt på riktigt.

Konkreta tips och praktiska exempel

Självklart väcker vår social medieföreläsning många tankar och funderingar. Vi är alltid måna om att publiken ska få 

med sig något konkret. På så sätt kan de börja jobba på sin strategi redan samma dag, säger Jenni Laapotti på Digitalsnack

Som vanligt när vi föreläser bjöd vi på många konkreta och enkla tips på hur man tar sin kommunikation och närvaro till nästa nivå. Framtidsspaning och tips på hur innehållet bäst utformas på Instagram och Facebook fanns också med på morgonens agenda.

Jenni på social medieföreläsning i Västervik.png

Social medieföreläsning och coaching - en perfekt kombination

För att ge företagarna möjlighet att få ut mer av morgonen, fick de chansen att kombinera föreläsningen med individuella coachingsamtal. Även om vi visar många praktiska exempel i föreläsningen, så är den personliga coachingen alltid lika uppskattad.

Det är väldigt varierande saker företagarna vill ha hjälp med. Det kan vara allt från att få hjälp med att starta ett annonskonto till att få guidning i innehållskapande för ett Instagramkonto, säger Cecilia Viktoria Kärrberg på Digitalsnack

Det var en härlig dag i Västervik och det ska bli spännande att följa företagarnas framgång på sociala medier.

Behöver du en coaching eller en social medieföreläsning?

Kontakta gärna oss så berättar vi mer. Du hittar våra kontaktuppgifter här.

Cecilia på social medieföreläsning i Västervik