Vi stärker upp med ännu en social media manager – Evelina


Varför ha en Social Media Manager när man kan ha två? Under juni månad fick vi två nya medarbetare på det digitala-kontoret. Med ett smile på läpparna och en kamera i handen skapar hon foto- och filmmagi för olika sociala mediekanaler. Låt oss presentera Evelina Wärendh!

I Söderköpings vatten 

Cecilia, VD på Digitalsnack, sa en gång att det måste vara något i Söderköpings vatten, och hon är nog något på spåren. Evelina är nämligen Digitalsnacks andra Social Media Manager från Söderköping.

Vi har Smultronstället, behöver jag säga mer? Säger Evelina 

Och ett stenkast från Smultronstället och Söderköping har vi Kolmården Djurpark där Evelina tidigare arbetat som sociala medie redaktör. Om idé-torka slog till kunde hon alltid gå ut i parken med kameran i handen och ta inspiration från alla djur.

Men hennes sociala medie-expertis sträcker sig längre än så, Evelina har bland annat varit Social Media Manager på SoffaDirekt samt haft hand om olika sociala kanaler på Prima Trafikskola. Och Evelinas expertis har inte gått någon obemärkt förbi. Annonsen om tjänsten hos oss på Digitalsnack skickades till henne på Facebook från höger och vänster.

De skrev “Evelina, det här jobbet ska du ha” och då tänkte jag “Ah, det här jobbet ska jag ha!

Från ax till limpa

Nu är hon här, och Evelina ska precis som sin medarbetare Hannah planera och implementera marknadsplaner för Digitalsnacks kunder, skapa innehåll i form av text, bild och video samt utvärdera hur olika kunders sociala mediekonton har presterat.

Från ax till limpa, lite så, säger Evelina med ett skratt  

 

Välkommen till Digitalsnack 🎉

Vill du veta mer om Social Media Management, kontakta Evelina!