Digitalsnack-modellen

Skapa en social mediestrategi som ger effekt. Under en timme skapar vi en konkret arbetsmodell som är anpassad efter deltagarnas verksamhet och målgrupp.

Facebook

Facebook är sveriges mest använda sociala nätverk. Men hur når man ut i det gigantiska bruset? Under föreläsningen går vi igenom hur filterbubblor påverkar din synlighet i flödet och hur du skapar innehåll som ger bäst effekt.

Instagram och Instagram Stories

Instagram är Sveriges näst största sociala nätverk. Med Instagram har företag en enorm potential att bygga och stärka engagemanget för varumärket. Under den här föreläsningen ger vi fem konkreta tips för hur företag lyckas på Instagram.

Snapchat

Snapchat har främsta målgruppen bland reklamkänsliga unga mellan 12-18 år. Under föreläsningen går vi igenom hur Snapchat fungerar samt hur företag når sin målgruppen och stärker sitt varumärke.

LinkedIn

Många företag och personer finns på LinkedIn men få nyttjar potentialen. Under föreläsningen går vi igenom hur man optimerar sin profil, skapar synlighet och bygger långsiktiga relationer.

Skräddarsydda föreläsningar

Är du ute efter en föreläsning om något annat? Kontakta oss så skräddarsyr vi en föreläsning efter dina önskemål.

Få Digital update & Ultimata social media guide

Ta del av våra Digital updates för att ta del av de senaste nyheterna inom sociala medier och alltid ha koll på när ett nytt poddavsnitt av Digitalsnack släppts.
När du blir prenumerant får du dessutom Digitalsnacks Ultimata social media guide med de bästa tipsen för att få ditt innehåll att flyga i sociala medier.