Låt oss ha en workshop för att ta fram din nya strategi

Vi hjälper dig att ta fram en strategi så att du kan ta din närvaro på sociala medier till nästa nivå. Det gör vi genom en gemensam workshop. Våra workshops är helt anpassade efter just era förutsättningar och behov och skräddarsys för varje enskilt företag. Genom en tydlig agenda där alla hjälps åt med idéer och tankar, skapar vi en strategi som fungerar på riktigt. Efter workshopen får ni en sammanfattad rapport med flera färdiga planeringsunderlag att följa och fylla i så det blir enkelt att komma igång.

Tips

Kombinera gärna strategiarbetet med coaching. Då hjälper vi dig att komma igång med din nya plan tills du känner dig säker att fortsätta på egen hand. Läs gärna mer om våra coaching-paket.

Få Digital update & Ultimata social media guide

Ta del av våra Digital updates för att ta del av de senaste nyheterna inom sociala medier och alltid ha koll på när ett nytt poddavsnitt av Digitalsnack släppts.
När du blir prenumerant får du dessutom Digitalsnacks Ultimata social media guide med de bästa tipsen för att få ditt innehåll att flyga i sociala medier.