Vill du jobba med oss?

Praktisera hos oss!

Vi tar gärna emot praktikanter som vill testa på hur det är att jobba från startegi till färdigt material. Samt hjälpa våra kunder att uppnå deras drömmål.
Hos oss får man utvecklas, prova och utbildas vidare i social medievärlden.
Just nu söker vi praktikanter som är duktiga på grafik formgivning, fotografering och bilredigering, video och film.
Skicka in din ansökan till oss till hej@digitalsnack.se tillsammans med något du varit extra stolt att du skapat.
Så hör vi av oss!

Om Digitalsnack

Digitalsnack Social mediebyrå startades av två drivna entreprenörer som tyckte social mediebranschen behövde en förändring. Vi ville ge företag mer konkreta och lättillgängliga verktyg för att lyckas med sin närvaro på sociala medier. Idag hjälper vi företag i hela Norden att effektivisera arbetet och öka effekten av sociala medier genom föreläsningar, utbildningar, strategiarbeten och hantering av social mediekanaler. Vi driver också en av Sveriges största Social medie podcast under samma namn.

Vi jobbar helt molnbaserat, vilket ger oss en större frihet och är varken knutna till en plats eller en specifik arbetstid.

Vi jobbar mot tydliga mål där varje person inom företaget är hungrig för att presentera bästa resultat. Därför har vi ingen stämpelklocka. Alla medarbetare är olika och presterar bäst på olika tider, platser och med olika förutsättningar. Detta gör att både företaget och medarbetarna får bästa förutsättningarna för att ständigt utvecklas och utmanas till det bättre.

Medarbetare på Digitalsnack får även årligen vidareutbildning inom sin nisch och ta del av branschaktuella evenemang för att inspireras och växa i sitt yrke.

Vår byrå utmanar många traditionella regler inom både företagande och arbetsplats då vi ständigt utvecklas i nutid med fokus mot framtiden.

Älskar du sociala medier? Skicka in en spontanansökan

Älskar du sociala medier och vill ha ett utvecklande, inspirerande jobb med mycket frihet under eget ansvar? Med jämna mellanrum söker vi social mediepassionerade talanger med skills inom digital copy, storytelling, influencermarketing, kampanjhantering och grafisk formgivning. Skicka gärna in en spontanansökan, vem vet - du kanske är personen vi inte visste att vi behövde!

Spontanansökan

Skicka gärna in din ansökan via mail till hej@digitalsnack.se. Bifoga ditt CV eller länk till din LinkedIn-profil tillsammans med ett personligt brev och portfolio på tidigare jobb du gjort inom sciala medier. Dina personuppgifter sparas i utifrån de lagstadgade krav (GDPR) och arkiveras i enlighet med rådande DO.