Effektivisera nätverkandet och skapa mer affärer genom LinkedIn

Mariehamn, Åland - 10 november 2020

Plats: Hotell Pommern, Norragatan 10 A
Tid: 08:00-12:00
Pris: 2 950 kr (exklusive moms) per person
Inklusive fika

Direkt till bokning

Beskrivning

Välkommen till en utbildning som hjälper dig att effektivisera nätverkandet och skapa mer affärer!

LinkedIn är ett renodlat affärsnätverk, vilket gör det till ett socialt media som är perfekt för att skapa leads och göra affärer på. Oavsett vilken kompetens du har, om du är anställd eller driver ett eget företag, så är LinkedIn en kanal du kan använda för att stärka både ditt personliga och företagets varumärke.

Precis som i fysiska nätverk, är den personliga kontakten den viktigaste på LinkedIn. Med den privata profilen får du mer synlighet än med en företagssida och det både snabbare och enklare att göra affärer via en privat profil. Därför fokuserar denna utbildning till största del på hur du kan nyttja din privata profil för att skapa nytta för både dig och företaget.

Under utbildningen går vi igenom på vilket sätt LinkedIn kan bidra till mer affärer, vi hjälper dig att optimera din profil, skapa grunden till ett nytt och lönsamt nätverk samt att skriva innehåll som engagerar och når ut. Vi varvar teori med praktiska uppgifter där du får möjligheten att direkt jobba med just din personliga profil.

Begränsat antal platser. Anmäl ditt deltagande här.

Passar till

Utbildningen är till för dig som önskar skapa mer affärer, ökad varumärkeskännedom eller stärka ditt personliga varumärke genom kontaktnätverket LinkedIn. Alla yrkeskategorier inom både B2C och B2B är välkomna.

Utbildningen passar både den som har använt LinkedIn något och den som knappt har någon erfarenhet. För dig som inte har ett LinkedIn-konto, rekommenderar vi att du skapar dig ett och fyller i basuppgifterna i profilen samt orienterar dig runt i plattformen något innan utbildningen. På så sätt kommer du få så mycket som möjligt ut av själva utbildningen.

Program:

08:00 Introduktion
Vi går igenom varför LinkedIn är en effektiv marknadsföringskanal för sitt personliga varumärke och företaget/organisationen man jobbar på, samt vilken nytta man kan få ut av kanalen
08:30  Profil
Vi hjälper dig att hitta ett eget syfte och mål för just din närvaro på LinkedIn
  Optimering av din profil
10:00 Fika
10:30  Kontakt
Att bygga upp rätt nätverk
11:00 Innehåll
Att skriva innehåll som engagerar och lyfter ditt varumärke
12:00 Dagen avslutas

 

Digitalsnack social mediebyrå digital byrå

Utbildare Jenni Laapotti

Jenni är en av grundarna till Digitalsnack Social mediebyrå samt Digitalsnack Podcast, en av Sveriges största poddar inom sociala medier. Hon är en flitigt anlitad föreläsare och utbildare inom digitala medier och gör själv mycket affärer via kanalen LinkedIn.

Kontakt
jenni@digitalsnack.se
+4672 23 38 704

Boka din plats

Boka din plats till utbildningen här. Antalet platser är begränsade och du erhåller din bokade plats så fort du fått en bekräftelse per epost. Betalning sker via faktura som skickas vid bokning av plats.

Pris 2 950 kr exklusive moms (fika ingår) per deltagare.

* anger obligatoriska fält
Läs villkoren här.