WEBINAR - 5 sätt att använda karusellinlägg för en ökad interaktion på Instagram

5 sätt att använda karusellinlägg för en ökad interaktion på Instagram

Välkommen till en webbkurs där vi ger fem smarta tips för att öka engagemanget på Instagram med karusellinlägg!

Tid: 23 oktober 9.30-10.30

Beskrivning

Instagram är en av kanalerna som växer mest och utvecklas stadigt med nya funktioner som är användbara för företag. I den här Instagramkursen får du lära dig hur du:

 • Psykologin bakom en like
 • Vad som skapar engagemang på Instagram
 • Hur du skapar karusellinlägg som ger mervärde och maximalt med interaktion
 • Hur du skapar interaktion med copy tillsammans med karusellinlägg
 • Exempel på lyckade inlägg

Personlig handledning och coaching ingår! (värde 1 990 kr)

Du får 45 min handledning efter kursens avslut helt kostnadsfritt. Coachingmötena sker digitalt som du enkelt ansluter till via en länk.

Så fungerar vår coaching:

 • Personlig coach
 • Skräddarsydd för att passa dina behov
 • Kom igång hjälp
 • Bollplank och råd
 • Flexibla tider och enkel anslutning via länk

Kursen passar till

Den här kursen passar för dig som idag har ett konto på Instagram och skulle vilja komma igång eller öka interaktion och engagemang på ditt konto. (Vissa exempel i kursen kräver kunskap i Adobe)

Krav och villkor för kursen

 • Smartphone - Instagram är en app för smartphones
 • Internetuppkoppling
 • Instagramkonto

Vanliga frågor och svar


Du behöver ha en dator samt en uppkoppling. Till våra kurser i Insatgram behöver du även en smartphone för att genomföra kursen. Fler detaljer hänvisar vi till specifikation under respektive kurs.För våra onlinekurser använder vi ett modernt, avancerat och enkelt verktyg som heter Learnster . 

Våra webinarier sker via Google Hangout eller Zoom.Våra webinarier är en timmes kunskapsboost inom ett specifikt ämne. Dessa är live med våra social mediautbildare. Begränsad tid finns för frågor under webinariet, istället ingår ett coachingsamtal (45 min) med våra experter för att få ett vidare bollplank.

Våra onlinekurser är fördjupande självstudier inom olika ämnen och är som en digital utbildning i flera steg. Du har tillgång till vår utbildningsplattform i 2 månader och väljer helt din studietakt. Här finns interaktiva delar, kunskapsspår och inlämningsuppgifter. Teknisk support och kunskapsstöd finns med dig under hela din utbildning.Webinarie

När du anmäler dig till våra datumstyrda webbkurser via formuläret får du all information via mail inför webinariets start. Du får en länk som du kopplar upp dig vid tiden för webbkursens start. Våra webbutbildningar sker live med våra utbildare, du kan ställa frågor under tiden eller efter webinariets slut. Efter webinariet har du möjlighet att kostnadsfritt boka in ett coachingsamtal med någon av våra social medieexperter.

Onlineutbildning

När du anmält dig till våra onlinekurser kommer du få all information via mail. Du har tillgång till vår utbildningsplattform i 2 månader efter bekräftelse för att genomföra din kurs. Dessa onlinekurser är djupdykande och du bestämmer helt hur snabbt du vill gå framåt i utbildningsplanen. Du får digital support snabbt och smidigt direkt i vår utbildningsplattform. Du kommer även få skicka in inlämningsuppgifter till en personlig coach som hjälper dig att lyckas under hela utbildningen.Gratis webinars skrapar oftast endast på ytan. Med våra digitala utbildningar får du en djupare utbildning, med inlärningsuppgifter och en utbildare som följer din utbildningsgång. Du får stöd och tips efter vågen för att lyckas med din närvaro på sociala medierHar du fler frågor som ej besvarats? Kontakta oss här


Load More

Skapad av Digitalsnack Social mediebyrå

Kursen är skapad av Digitalsnack, med några av Nordens vassaste utbildare inom sociala medier. Utbildarna har flera års erfarenhet av att hjälpa och utbilda företag, organisationer och varumärken att skapa effekt i sociala medier.

Anmäl dig till kursen här nedan. Är du intresserade av andra digitala utbildningar hittar du dem här.

Kontakt
hej@digitalsnack.se

Boka din plats

Boka kursen här. Du erhåller bekräftelse av bokningen och tillgång till kursen per epost. Betalning sker via faktura som skickas efter att bekräftelsen har gått ut.

Pris 1 995 kr exklusive moms

* anger obligatoriska fält
Läs villkoren här.