Lär dig annonsera på Facebook och Instagram med vår utbildning i Ads Manager

Utbildning i Ads manager

Lär dig skapa träffsäkra kampanjer på Facebook och Instagram med Ads Manager och vår mest populära utbildning! Vill du ta kontrollen och annonsera på Facebook och Instagram på egen hand? Då är detta utbildningen för dig. Lär dig hur du skapar en smart struktur på annonskontot, hur du väljer rätt målsättning, målgrupper och hur du skapar bra annonsinnehåll.

Investering: 3 995 kr exkl.moms per person
INTRESSEANMÄLAN

Digitalsnack social mediebyrå digital byrå

Utbildare Jenni Laapotti

Jenni är en av grundarna till Digitalsnack Social mediebyrå samt Digitalsnack Podcast, en av Sveriges största poddar inom sociala medier. Hon är en flitigt anlitad föreläsare och utbildare inom digitala medier och har själva lång praktisk erfaranhet av att ha arbetat i Facebook Ads Manager.

Kontakt
jenni@digitalsnack.se

Vi är Facebook Business partners

Digitalsnack är stolta Facebook Business Partners. Detta innebär att vi:

  • Får kontinuenlig utbildning i Ads Manager av Facebook
  • Egen kontaktperson för support och information på Facebook
  • Tillgång till evenemang och kuser direkt från Facebook
  • Uppföljning och statistik på våra kampanjer

 

Sagt av deltagare på utbildningen

En av de allra bästa utbildningar jag gått på! Kom hem inte bara med jordens pepp, utan även med handfasta tips och en påbörjad kampanj att jobba vidare med.
Jag har lärt mig mer om verktyget Facebook Ads Manager under en dag än vad jag lärt mig under hela mitt yrkesliv och andra långa utbildningar. Nu behöver jag inte chansa mer.
Kursledaren var saklig och peppig. Max 8 deltagare/tillfälle var TOPPEN då man fick enskild tid med kursledaren när man körde fast eller behövde råd. Dessutom prisvärt - rekommenderar starkt!

 

Beskrivning

Det finns många fördelar med betalda annonser i sociala medier. Du kan enkelt nå specifika målgrupper, annonserna går att utvärdera i realtid och du kan dessutom sköta annonseringen helt själv. Under denna utbildning kommer vi att djupdyka i plattformen Facebook Ads Manager, som är Facebooks egna plattform för att skapa annonser i Facebook, Instagram och Stories.

Plattformen är komplex och ger därför annonsörer många olika möjligheter att både utöka sin varumärkeskännedom och öka sin försäljning. Men för att få en ökad effekt och mätbart resultat av annonseringen behöver man skapa strategiska kampanjer och göra taktiska val vid skapandet av mål, målgrupp och annonser.

Under denna utbildning kommer du som deltagare lära dig hur du bör tänka när du planerar dina kampanjer samt hur plattformens olika delar och funktioner nyttjas för att få så bra resultat som möjligt. Du kommer även att få lära dig hur annonskampanjer och enskilda annonser utvärderas på ett lämpligt sätt. Vi kommer att varva teori med många praktiska moment så att du efter utbildningen känner dig bekväm med gränssnittet och dragit användbara lärdomar från dina tidigare aktiviteter.

Begränsat antal platser. Anmäl ditt deltagande här.

Utbildningen passar till

Utbildningen är till för dig som har annonserat på Facebook och/eller Instagram och vill bli bättre på att strategiskt utforma annonskampanjer, få bättre effekt och kunna utvärdera resultatet.

Denna utbildning riktar sig främst till desktopanvändare. Föredrar du att använda mobiltelefonen för annonsering får du gärna kontakta oss och göra en intresseanmälan.

 

Utbildningsprogram:

9:00 Introduktion
Varför ska du annonsera på Facebook och Instagram? Vilken effekt kan man uppnå?
Grundintroduktion till Facebook Ads Manager som plattform.
9:30 Kampanj 
Skapa en smart annonsstruktur för dina kampanjer
10:00 Rast
10:15 Genomgång av plattformens olika möjliga målsättningar och annonsformat.
11:00 Ad set
Så skapar du rätt målgrupp för din kampanj och målsättning
12:00 Lunchpaus
13:00 Annonsutformning
Hur du skapar annonsinnehåll som ger effekt
14:00 Utvärdering av annonsresultat
Genomgång av de viktigaste nyckeltalen och hur du jämför kampanjer över tid
15:00 Avslut

 

ANMÄL DITT INTRESSE FÖR DENNA UTBILDNING!
* anger obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Digitalsnack sparar dina uppgifter för att kontakta dig. Läs mer om vår integritetspolicy och hur vi skyddar och hanterar din information.