Bygg ett starkt och relevant varumärke med hjälp av sociala medier

Bygg ett framgångsrikt varumärke med hjälp av sociala medier!

Vill du få mer synlighet, bättre effekt och även sälja mer med hjälp av sociala medier?

Bra! Men allting handlar om hur väl du bearbetat din målgrupp och hur mycket de vet om ditt varumärke. Genom att bygga relationer, förtroende och intresse med din målgrupp kan du sedan skapa magi! Men allt börjar med en genomarbetad strategi hur du bygger ditt varumärke på rätt sätt i sociala medier. Det hjälper vi dig med i denna utbildning.

 

INTRESSEANMÄLAN

Utbildare Cecilia Victoria Kärrberg

Cecilia är en av grundarna till Digitalsnack Social mediebyrå samt Digitalsnack social mediepodd, en av Sveriges största podcast inom sociala medier. Hon är en flitigt anlitad föreläsare och utbildare inom sociala medier.

Kontakt
cecilia@digitalsnack.se

 

Under utbildningen kommer du få konkreta verktyg hur du skapar en varumärkesidentitet och ett tydligt visuellt varumärke. Hur du jobbar internt med ambassadörskap via för att bygga förtroende och en bredare kontaktyta för ditt företag. Dagen avslutas med en innehållsworkshop för att visa hur man bygger värdefullt engagemang och innehåll på olika social medieplattformar.

Innehåll

  • Vikten av en tydlig varumärkesidentitet – bli ditt bästa visuella jag
  • Kraften av ambassadörskap
  • Värdefullt innehållsskapande för olika kanaler

För vem passar utbildningen?
Denna utbildning passar för dig som vill ta ett helhetsgrepp kring hur ditt företag och varumärke ser ut och kommuniceras i digital marknadsföring. Utbildningen är för dig som vill skapa fler affärer digitalt.

Boka din plats idag!

* anger obligatoriska fält
Läs villkoren här.

ANMÄL DITT INTRESSE FÖR DENNA UTBILDNING!
* anger obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Digitalsnack sparar dina uppgifter för att kontakta dig. Läs mer om vår integritetspolicy och hur vi skyddar och hanterar din information.