DIGITAL KURS - KOM IGÅNG MED LINKEDIN

Digitala kursen: Kom igång med LinkedIn

Välkommen till en digital kurs där du utbildas i hur man kommer igång med LinkedIn!

Beskrivning

I denna kom-igång kurs för LinkedIn kommer du att få en komplett guide för hur du bygger en profil för maximal synlighet. Du kommer även att få grunderna hur man bygger ett strategist nätverk för att skapa en affärsnytta med din närvaro.

 • Varför du ska använda LinkedIn
 • Hur du hittar i plattformen
 • Hur du optimerar din profil och justerar inställningar för synlighet
 • Hur du bygg ett nätverk som ger affärsnytta

Med eller utan coaching

Kursen går utmärkt att genomföra på egen hand utan coaching. Men skulle du önska att lägga till digital coaching till din kursplan så går även det. Du tilldelas en personlig coach från Digitalsnack som du får träffa digitalt tre gånger under kursens gång. Du kommer att få feedback på inlämnade uppgifter, kunna bolla idéer och rådgöra med din coach under dina coachingmöten. Coachingmötena sker digitalt som du enkelt ansluter till via en länk.

Tillval: Digitalt coachingpaket

 • Personlig coach
 • Feedback på inlämnade uppgifter
 • Bollplank och råd
 • Flexibla tider och enkel anslutning via länk
 • 3 st cochingmöten x 45 min

Kursen passar till

Den här kursen är till för dig som har ett LinkedIn-konto men är något av en nybörjare och önskar komma igång och få mer effekt av kanalen.

Utbildningsportal

Utbildningen sker i plattformen Learnster, speciellt anpassad för webbutbildningar. Kursen är uppbyggd i block med olika aktiviteter, allting från videoklipp och bildspel till interaktiva övningar. Det är enkelt att navigera runt i utbildningsportalen och du kan pausa kursen när du vill för att fortsätta med samma uppgift vid ett senare tillfälle. Det är också enkelt att få support direkt i utbildningsportalen ifall du mot förmodan skulle få tekniska svårigheter.

Krav och villkor för kursen

 • Dator - kursen går att genomföra på en smartphone, men du kommer att behöva datorn när du använder LinkedIn.
 • Internetuppkoppling
 • Kursen skall ha genomförts inom två månader efter registrering och tillgång till kursen.
 • Här kan du läsa fullständiga villkor för kursen: Villkor för digitala utbildningar

Vanliga frågor och svar


Du behöver ha en dator samt en uppkoppling. Till våra kurser i Insatgram behöver du även en smartphone för att genomföra kursen. Fler detaljer hänvisar vi till specifikation under respektive kurs.För våra onlinekurser använder vi ett modernt, avancerat och enkelt verktyg som heter Learnster . 

Våra webinarier sker via Google Hangout eller Zoom.Våra webinarier är en timmes kunskapsboost inom ett specifikt ämne. Dessa är live med våra social mediautbildare. Begränsad tid finns för frågor under webinariet, istället ingår ett coachingsamtal (45 min) med våra experter för att få ett vidare bollplank.

Våra onlinekurser är fördjupande självstudier inom olika ämnen och är som en digital utbildning i flera steg. Du har tillgång till vår utbildningsplattform i 2 månader och väljer helt din studietakt. Här finns interaktiva delar, kunskapsspår och inlämningsuppgifter. Teknisk support och kunskapsstöd finns med dig under hela din utbildning.Webinarie

När du anmäler dig till våra datumstyrda webbkurser via formuläret får du all information via mail inför webinariets start. Du får en länk som du kopplar upp dig vid tiden för webbkursens start. Våra webbutbildningar sker live med våra utbildare, du kan ställa frågor under tiden eller efter webinariets slut. Efter webinariet har du möjlighet att kostnadsfritt boka in ett coachingsamtal med någon av våra social medieexperter.

Onlineutbildning

När du anmält dig till våra onlinekurser kommer du få all information via mail. Du har tillgång till vår utbildningsplattform i 2 månader efter bekräftelse för att genomföra din kurs. Dessa onlinekurser är djupdykande och du bestämmer helt hur snabbt du vill gå framåt i utbildningsplanen. Du får digital support snabbt och smidigt direkt i vår utbildningsplattform. Du kommer även få skicka in inlämningsuppgifter till en personlig coach som hjälper dig att lyckas under hela utbildningen.Gratis webinars skrapar oftast endast på ytan. Med våra digitala utbildningar får du en djupare utbildning, med inlärningsuppgifter och en utbildare som följer din utbildningsgång. Du får stöd och tips efter vågen för att lyckas med din närvaro på sociala medierHar du fler frågor som ej besvarats? Kontakta oss här


Load More

Skapad av Digitalsnack Social mediebyrå

Utbildningen är skapad av Digitalsnack, med några av Nordens vassaste utbildare inom sociala medier. Utbildarna har flera års erfarenhet av att hjälpa och utbilda företag, organisationer och varumärken att skapa effekt i sociala medier.

Anmäl dig till kursen här nedan. Är du intresserade av andra digitala utbildningar hittar du dem här.

Kontakt
hej@digitalsnack.se

Boka din plats

Boka kursen här. Du erhåller bekräftelse av bokningen och tillgång till kursen per epost. Betalning sker via faktura som skickas efter att bekräftelsen har gått ut.

Pris 3 495 kr exklusive moms

* anger obligatoriska fältLäs villkoren här.