Marknadsföring via sociala medier

Så marknadsför du dig via sociala medier

Den organiska spridningen och synligheten sjunker på sociala medier. Företag och organisationen måste börja betala för synlighet även på digitala plattformar som Facebook och Instagram. Detta är tillfället för dig som vill få ut mer av din marknadsföring via sociala medier!

Investering: 2 995 kr exkl.moms

INTRESSEANMÄLAN

Utbildare Cecilia Victoria Kärrberg

Cecilia är en av grundarna till Digitalsnack Social mediebyrå samt Digitalsnack social mediepodd, en av Sveriges största podcast inom sociala medier. Hon är en flitigt anlitad föreläsare och utbildare inom sociala medier.

Kontakt
cecilia@digitalsnack.se

Det finns flera fördelar att marknadsföra via sociala medier; kostnadseffektivt, spårbart och du kan påverka dina intressenter under hela kundresan. Stor makt ligger hos nu företag och organisationer att kunna nå ut med budskap. Men det kräver också att du har en genomtänkt strategi och vet hur du skapar en framgångsrik och modern marknadsföring.

I denna utbildning går vi igenom olika annonseringsmöjligheter på olika social medieplattformar. Hur du skapar en bra och effektiv kommunikation i hela säljtratten genom att komplettera sociala medier med nyhetsbrev och sökmotoroptimerar nyhets,- eller bloggflöde på webben. Och hur influencer marketing fungerar och varför det är en av de mest effektivaste marknadsföringsmetoderna just nu.


Innehåll

  • Annonseringsmöjligheter sociala medier
  • Boosta marknadsföringen med nyhetsbrev, webb och SEO
  • Influencer marketing

För vem passar utbildningen?
Denna utbildning passar för dig som har en grundkunskap inom marknadsföring och vill fördjupa dina kunskaper hur man driver medvetenhet, övervägande och konvertering via sociala medier och tillhörande digitala kanaler.

ANMÄL DITT INTRESSE FÖR DENNA UTBILDNING!
* anger obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Digitalsnack sparar dina uppgifter för att kontakta dig. Läs mer om vår integritetspolicy och hur vi skyddar och hanterar din information.