Killgissar du? Ta hjälp av en analysexpert i sociala medier

Att posta, planera och skapa inlägg varje vecka, månad och år utan att veta vad det faktiskt ger. Det är ingen bra idé. Det är dags att sluta killgissa och få fram riktiga fakta på bordet. Läskigt, vi vet! Men det är enda sättet att veta vad som fungerar bra och vad som inte fungerar alls. Allt vi gör i sociala medier är mätbart på ett eller annat sätt. Men det krävs en tydlig målsättning, samt en förståelse för vad som ska mätas för att skapa resultat. 

Inom analys och mätning erbjuder vi fler olika lösningar som:

Nulägesanalys

Hur mår dina social mediekanaler egentligen? Har du undrat varför vissa inlägg går bra och andra inte? Tänk om man kunde säkerställa vad som funkat för att sedan göra mer av just sådant? Med vår nulägesanalys tar vi tempen på hela din social medienärvaro. Vi granskar tidigare data för att fastslå era bästa drag samt kommer med tips på vad och hur ni kan öka effekten av er närvaro på sociala medier. Allting samlas i en pedagogisk rapport. Saker vi analyserar: 

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Annonsering
  • Webbtrafik från sociala medier
  • Konverteringar från sociala medier

Månadsrapport

Vi sammanställer en rapport med den viktigaste statistiken den senaste månaden. Enkel och koncis så att du får en överblick på de viktigaste nyckeltalen på 10 min.

Månadsrapport med analys

Vi sammanställer en rapport med flera olika nyckeltal som sedan dokumenterats och analyserats av våra social medierexperter. Du får en tydlig sammanfattning inklusive en analys över hur det gått senaste månaden och rekommendation på en enkel åtgärd för att förbättra resultatet redan nästa månad.

Exklusiv månadsrapport

Vi skapar en skräddarsydd månadsrapport baserat på ditt syfte och mål med sociala medier. I denna rapport kan du även välja in kanaler från hela ditt digitala ekosystem. Varje månad dokumenterar och analyserar en av våra analysexperter aktiviteterna och resultatet från den senaste månaden. Du får en tydlig sammanfattning inklusive en djupgående analys över hur det gått senaste månaden och rekommendation på flera åtgärder du kan genomföra för att förbättra resultatet redan nästa månad.

Vill du veta mer om eller få hjälp med mätning och analys?
Kontakta oss!

* anger obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Digitalsnack sparar dina uppgifter för att kontakta dig. Läs mer om vår integritetspolicy och hur vi skyddar och hanterar din information.