Förädla ett helt års data till utvecklingspunkter med hjälp av en nulägesanalys

Sitter du fast och har slut på idéer till utveckling eller känner du att det är dags att komma vidare med din social medienärvaro? Då kan det vara läge att göra en nulägesanalys för att identifiera vad som fungerar just nu och potentiella utvecklingspunkter.

Med våra verktyg och analysexperter kan vi enkelt granska och analysera stora mängder data, till exempel ett helt års inlägg på de vanligaste sociala mediekanalerna. Något som är tidskrävande att göra på egen hand. Med flera års praktisk erfarenhet av att sköta sociala medier samt koll på de senaste inom sociala medier, kan vi dessutom ge handfasta tips på hur du bäst tacklar de utmaningar och möjligheter som kommer fram i analysen.

Analysexperter med gedigen erfarenhet

Digitalsnack fokuserar på sociala medier och i vår team har vi ett gäng specialister med olika expertområden inom just sociala medier. Vår erfarenhet sträcker sig allt från företag inom b2b till konsumentprodukter inom flera olika typer av branscher. Vid varje uppdrag väljer vi den mest lämpade experten för din unika situation. Tack vare vårt arbetssätt och specialisering inom sociala medier har vi en bred erfarenhet och kompetens utan att tappa djupet för att kunna leverera precis den hjälp du behöver!

Med en nulägesanalys får du:

 • En expert som går granskar dina konton och inläggs prestation över längre tid
 • En objektiv analys av resultatet med fokus att hitta potentiella utvecklingspunkter för din unika situation
 • En rapport som presenterar
  • En överblick över hur era konton presterat
  • Vilka målgrupper ni når ut till i dagsläget
  • Vilken typ av innehåll som fungerat bra
  • Vilken typ av innehåll som fungerat sämre
  • Rekommendation på utvecklingspunkter
 • En digital genomgång av nulägesanalysen

Vill du ha en objektiv bild av hur ni ligger till just nu och konkreta expertråd för att hoppa över flera månaders, kanske till och med år, av utvecklingstid för din social medienärvaro? Kontakta oss för att veta mer!

Vill du veta mer om eller göra en nulägesanalys? Kontakta oss!

* anger obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Digitalsnack sparar dina uppgifter för att kontakta dig. Läs mer om vår integritetspolicy och hur vi skyddar och hanterar din information.