ONLINEKURS - GRUNDERNA I FACEBOOK ADS MANAGER

Lär dig grunderna i Facebook Ads Manager

Välkommen till en digital kurs där du lär dig att skapa annonskampanjer i Facebook Ads Manager!

Beskrivning

Under denna kurs kommer du som deltagare lära dig hur du planerar och skapar kampanjer i Facebook Ads Manager. Detta är en grundkurs och kommer att gå igenom det viktigaste för att komma igång med annonsering på Facebook och Instagram.

I kursen går vi igenom:

 • Fördelarna med Facebook Ads Manager
 • Skillnad mellan inlägg, sponsrade inlägg och annonser
 • Hur du hittar och navigerar i plattformen
 • Hur du planerar en kampanj (Kampanj - Adset - Annonser)
 • Hur du skapar kampanjer, ad sets och annonser

Vi varvar teori med många praktiska moment så att du under utbildningens gång får bekanta dig med plattformen och ditt egna annonskonto. Det kan även vara bra med en liten budget så att du under kursens gång får testa att inte bara skapa dina kampanjer utan också publicera dem.

Bonus!

I denna kurs får du dessutom en gratis planeringsmall att använda när du skapar dina framtida kampanjplaner!

Med eller utan coaching

Kursen går utmärkt att genomföra på egen hand utan coaching. Men skulle du önska att lägga till digital coaching till din kursplan så går även det. Du tilldelas en personlig coach från Digitalsnack som du får träffa digitalt tre gånger under kursens gång. Du kommer att få feedback på inlämnade uppgifter, kunna bolla idéer och rådgöra med din coach under dina coachingmöten. Coachingmötena sker digitalt som du enkelt ansluter till via en länk.

Tillval: Digitalt coachingpaket

 • Personlig coach
 • Feedback på inlämnade uppgifter
 • Bollplank och råd
 • Flexibla tider och enkel anslutning via länk
 • 3 st cochingmöten x 45 min

Kursen passar till

Den här kursen är till för dem som vill komma igång med att annonsera via plattformen Facebook Ads Manager. Du har/arbetar med en företagssida och är relativt van med att skapa innehåll på Facebook och/eller Instagram. Kanske har du även tidigare sponsrat inlägg men vill nu ta nästa steg i din annonsering.

Utbildningsportal

Utbildningen sker i plattformen Learnster, speciellt anpassad för webbutbildningar. Kursen är uppbyggd i block med olika aktiviteter, allting från videoklipp och bildspel till interaktiva övningar. Det är enkelt att navigera runt i utbildningsportalen och du kan pausa kursen när du vill för att fortsätta med samma uppgift vid ett senare tillfälle. Det är också enkelt att få support direkt i utbildningsportalen ifall du mot förmodan skulle få tekniska svårigheter.

Krav och villkor för kursen

 • Dator
 • Internetuppkoppling
 • Ha ett annonskonto i Facebook Ads Manager du är administratör över
 • Ha ett betalkort kopplat till annonskontot
 • Kursen skall ha genomförts inom två månader efter registrering och tillgång till kursen.
 • Här kan du läsa fullständiga villkor för kursen: Villkor för digitala utbildningar

Vanliga frågor och svar


Du behöver ha en dator samt en uppkoppling. Till våra kurser i Insatgram behöver du även en smartphone för att genomföra kursen. Fler detaljer hänvisar vi till specifikation under respektive kurs.För våra onlinekurser använder vi ett modernt, avancerat och enkelt verktyg som heter Learnster . 

Våra webinarier sker via Google Hangout eller Zoom.Våra webinarier är en timmes kunskapsboost inom ett specifikt ämne. Dessa är live med våra social mediautbildare. Begränsad tid finns för frågor under webinariet, istället ingår ett coachingsamtal (45 min) med våra experter för att få ett vidare bollplank.

Våra onlinekurser är fördjupande självstudier inom olika ämnen och är som en digital utbildning i flera steg. Du har tillgång till vår utbildningsplattform i 2 månader och väljer helt din studietakt. Här finns interaktiva delar, kunskapsspår och inlämningsuppgifter. Teknisk support och kunskapsstöd finns med dig under hela din utbildning.Webinarie

När du anmäler dig till våra datumstyrda webbkurser via formuläret får du all information via mail inför webinariets start. Du får en länk som du kopplar upp dig vid tiden för webbkursens start. Våra webbutbildningar sker live med våra utbildare, du kan ställa frågor under tiden eller efter webinariets slut. Efter webinariet har du möjlighet att kostnadsfritt boka in ett coachingsamtal med någon av våra social medieexperter.

Onlineutbildning

När du anmält dig till våra onlinekurser kommer du få all information via mail. Du har tillgång till vår utbildningsplattform i 2 månader efter bekräftelse för att genomföra din kurs. Dessa onlinekurser är djupdykande och du bestämmer helt hur snabbt du vill gå framåt i utbildningsplanen. Du får digital support snabbt och smidigt direkt i vår utbildningsplattform. Du kommer även få skicka in inlämningsuppgifter till en personlig coach som hjälper dig att lyckas under hela utbildningen.Gratis webinars skrapar oftast endast på ytan. Med våra digitala utbildningar får du en djupare utbildning, med inlärningsuppgifter och en utbildare som följer din utbildningsgång. Du får stöd och tips efter vågen för att lyckas med din närvaro på sociala medierHar du fler frågor som ej besvarats? Kontakta oss här


Load More

Skapad av Digitalsnack Social mediebyrå

Kursen är skapad av Digitalsnack, med några av Nordens vassaste utbildare inom sociala medier. Utbildarna har flera års erfarenhet av att hjälpa och utbilda företag, organisationer och varumärken att skapa effekt i sociala medier.

Anmäl dig till kursen här nedan. Är du intresserade av andra digitala utbildningar hittar du dem här.

Kontakt
hej@digitalsnack.se

Boka din plats

Boka kursen här. Du erhåller bekräftelse av bokningen och tillgång till kursen per epost. Betalning sker via faktura som skickas efter att bekräftelsen har gått ut.

Pris 3 495 kr exklusive moms

* anger obligatoriska fältLäs villkoren här.