Få ett expertteam att sköta din närvaro på sociala medier

Fotograf, strategiguru, copyninja, grafisk designer,  analysexpert, videograf och annonseringsmästare. Det är många saker du behöver kunna för att bemästra sociala medier. Men vår tjänst Social media manager får du ett helt expertteam inom sociala medier som har hand om allt från strategi, målsättning, genomförande och analys.

VI SKÖTER HELA FÖRETAGETS SOCIALA MEDIER
SÅ DU KAN FOKUSERA PÅ ANNAT

Vad är din tid värd? För många är det svårt att hinna med att sköta företagets sociala medier. Ambitionen finns oftas där och kanske en målsättning. Men tiden räcker aldrig till för att ta rätt strategiska beslut samt skapa innehåll som faktiskt ger effekt. Att också hinna mäta, analysera och ta fram statistik varje månad är ännu en sak som många känner ångest inför.

Vi tar hand om allt inom sociala medier.  Så att du kan fokusera på annat.

Vår kompetens inom sociala medier sträcker sig under ett helt decennium. Därför kan vi säga att vi är experter på sociala medier.  Vi har alla inom företaget olika “nördigheter” som förstärker vår kunskap. Någon älskar texter, en annan att sätta en tydlig strategi med mål och en tredje gillar mätbara kampanjer och rapportering.

En person är sällan bra på allt. Men med vårt team är vi grymma på det mesta inom sociala medier. Ditt behov styr vilka kunskaper och färdigheter som behövs i just ditt Social Media management. Därför har vi också satt upp olika paket för att passa olika behov och företag.

Social mediebyrå

Small, medium eller large?

Hur komplext ditt digitala ekosystem är idag avgör vilket paket som passar just dig.

Small - Vårt small-paket är för dig som har en social mediekanal och behöver hjälp med att skapa strategi, inlägg, sponsrade inlägg och analysera alla aktiviteter.

Medium - Vårt medium-paket är för större företag och organisationer med fler social mediekanaler som behöver något mer hjälp.

Large - Ett paket för dig som har ett utvecklat och komplext digitalt ekosystem med flera social mediekanaler, kanske till och med nyhetsbrev eller en blogg, som behöver en aktiv närvaro samt snabb support.

Case social media management

Behöver du hjälp att hantera dina sociala medier? Kontakta oss!

* anger obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Digitalsnack sparar dina uppgifter för att kontakta dig. Läs mer om vår integritetspolicy och hur vi skyddar och hanterar din information.