Tre steg för att maximera din närvaro på världens största affärsnätverk, LinkedIn

Digital coaching i tre delar

Plats: Digitalt, länk fås efter bokning
Pris: 6 500 kr exkl.moms

Direkt till bokning

Coach

Cecilia är en av grundarna av Digitalsnack Social mediebyrå samt Digitalsnack Podcast, en av Sveriges största poddar inom sociala medier. Hon är Digitalsnacks LinkedIn-nörd och älskar att se effekten av ett startegiskt jobb på plattformen.

Kontakt
cecilia@digitalsnack.se

Beskrivning

Hur kan LinkedIn hjälpa dig att nå dina mål, ge mer affärer och fler värdefulla kontakter? Tre framgångsfaktorer för att lyckas är: din profil, ditt nätverk och vad du bidrar med till dina kontakter. Med världens största affärsnätverk har du chansen att skapa ett starkt varumärke för både dig och din arbetsgivare, bygga ett värdefullt nätverk som du kan dra nytta av och nå ut till med viktiga budskap.
Är du redo att anta utmaningen? På tre coachingsamtal kommer du kunna maximera din närvaro på LinkedIn. Få verktygen att lyckas! Ge LinkedIn en chans! Satsa tre veckor och se resultatet. Är du redo?

Under coachingen går vi igenom på vilket sätt LinkedIn kan bidra till mer affärer, vi hjälper dig att optimera din profil, skapa grunden till ett nytt och lönsamt nätverk samt att skriva innehåll som engagerar och når ut. Vi varvar teori med praktiska uppgifter där du får möjligheten att direkt jobba med just din personliga profil.


Träff 1 Optimera din personprofil och företags profil för maximal synlighet 
Träff 2  Så bygger du ett strategiskt nätverk du kan dra nytta av och bygga upp en följare bas på företagssidan
Träff 3 Receptet på innehåll som når ut och engagerar

 

Passar till

Coachingen är till för dig som har en LinkedIn-profil men som inte kommit igång med att jobba strategiskt. Alla yrkeskategorier inom både B2C och B2B.

Coachingen passar både den som har använt LinkedIn något och den som knappt har någon erfarenhet. För dig som inte har ett LinkedIn-konto, rekommenderar vi att du skapar dig ett och fyller i basuppgifterna i profilen samt orienterar dig runt i plattformen något innan coachingen. På så sätt kommer du få så mycket som möjligt ut av själva coachingen

Agenda:

Träff 1 Optimera din profil för maximal synlighet 
Vi skapar målsättningar och hittar din spesifika nisch och expertisområde. Du kommer att ha uppnått en stjärnpofil för maximal synlighet
Träff 2 Så bygger du ett nätverk du kan dra nytta av
Lär dig grunderna i social selling
  Ta kontrollen över ditt nätverk. Få verktygen hur du strategisk bygger ett nätverk som marknadsför och skapar fler affärer åt dig!
Träff 3 Receptet på innehåll som når ut och engagerar
Vad har de mest framgångrika inläggen på LinkedIn gemensamt? Få det unika receptet på hur du når ut genom bruset på LinkedIn
Mätning
Genomgång av de viktigaste mättalen att följa upp på LinkedIn

 

Intresserad av denna coachning?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

* anger obligatoriska fält