Work it! Tillsammans når vi era social mediemål.

Visste du att vi förändrar våra social mediebeteenden på 3-6 månader. Att sätta en strategi, skapa målsättningar och genomföra planen kan längre tid än så för många. Därför är våra workshops ett effektivt sätt för ditt team att träffas, sätta en tydlig strategi och komma igång direkt. Du spar inte bara massor av tid, du får även en social medieexpert som hjälper dig att fokusera på rätt saker och sätta ihop en strategi som fungerar på riktigt!

I våra workshops fokuserar vi på att leverera korta teoretiska block så det största fokuset ligger på diskussioner, att dra slutsatser och komma till en avslutande plan. Innan vi avslutar dagen har vi satt upp en tydlig “action plan” för att komma igång. Kombinera våra workshops med coaching, så får ni vägledning även i implementeringsfasen. Dessutom kan social medieexperten hjälpa er att fortsätta utvecklas. 

Vilka workshops erbjuder vi?

Vi kan givetvis skräddarsy en workshop helt utefter era behov (så länge det handlar om sociala medier dvs) :-). De mest bokade workshopen är:

    • Skapa en social mediestrategi
    • Skapa en Instagramstrategi
    • Skapa en LinkedInstrategi
    • Skapa en annonsstrategi
Workshop sociala medier Digitalsnack strategi

Några som kontaktat oss för en workshop:

Karlstad Kommun

Maria Nila

Linköpings Kommun

Lundbergs Fastigheter

Karlstad Innovation park

 

SAGT AV DELTAGARE


“Bra upplägg med både information och att få göra själv.”

"Lyxigt att prata sociala medier HELA dagen tillsammans. Händer tyvärr aldrig annars"

“Allt var toppen 🙂 Bra att vi fick tid till diskussion och att hela dagen kändes lugn.”

Intresserad av en workshop?
Kontakta oss!

* anger obligatoriska fält
Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Digitalsnack sparar dina uppgifter för att kontakta dig. Läs mer om vår integritetspolicy och hur vi skyddar och hanterar din information.