Digitalsnack Social mediebyrå - Vi älskar sociala medier!

Vi startade Digitalsnack Social mediebyrå för att social mediebranschen behövde en förändring. Vi ville ge företag konkreta och lättillgängliga verktyg för att lyckas med sin närvaro på sociala medier. Vi gillar att vara bjussiga med vår kunskap! Idag hjälper vi företag i hela Norden att effektivisera arbetet och öka effekten av sociala medier. Detta gör vi genom föreläsningar, utbildningar, strategiarbeten och hantering av social mediekanaler. Vi driver också en av Sveriges största Social medie-podcast under namnet Digitalsnack.

Sociala medier Internetdagarna Digitalsnack

Digitalsnack

Digitalsnack social mediebyrå

PASSIONERADE ENTREPRENÖRER

Cecilia och Jenni fick tidigt upp ögonen för sociala medier. Deras vägar möttes i podcasten Digitalsnack som startades 2016. Ett gemensamt projekt där de båda företagarna berättade om erfarenheter kunskap och konkreta råd inom sociala medier. 2017 startades Digitalsnack Social Mediebyrå, för att skapa en förlängd arm till våra lyssnare, företag, organisationer och kommuner som ville ha hjälp att skapa en affärsnytta med sociala medier.

Vår byrå är helt molnbaserad. Vi har ingen fast plats, inga fasta tider utan jobbar istället mot tydliga mål tillsammans från olika platser runt om i Sverige.

Vill du ha bättre effekt i sociala medier?

Oavsett om vi jobbar med coachingsamtal, innehållsskapande eller föreläsningar har vi alltid samma fokus: att på ett enkelt och praktiskt sätt hjälpa våra kunder att nå deras mål i sociala medier.

Jobba hos oss?

Älskar du sociala medier och vill ha ett utvecklande, inspirerande jobb med mycket frihet under eget ansvar? Vi letar alltid efter nya talanger eller samarbetspartners till vårt Digitalsnack-gäng.