Digitalsnack startades våren 2016 som en How-to podcast för kommunikatörer, studenter, marknadsförare mfl, för att guida och ge praktisk nytta i hur man får effekt i sociala och digitala kanaler. 

Efter ett år med fantastisk feedback från våra lyssnare är podden nu en av Sveriges största podcast inom sociala medier. Det kändes som ett perfekt tillfälle för starten av Digitalsnack - Social mediebyrå. 

 

Fokus på praktiskt nytta i sociala medier

Social medier byrån har samma fokus som podcasten, att på ett enkelt och praktiskt  sätt hjälpa våra kunder att nå deras mål i sociala medier.

I alla våra föreläsningar ingår alltid praktiska avsnitt så man som åhörare alltid får med sig någonting att jobba vidare med, anpassat efter sin verksamhet, målgrupp och intressen. 
Våra coachingsamtal är helt upplagda så att Du kommer vidare och får stöttning i din process. Vi tar fram verktyg som minskar arbetstiden för dig men samtidigt ökar effekten. 

 

Vilka är Digitalsnack?

Digitalsnack - Social mediebyrå och podcast drivs av social mediestrategerna Cecilia Victoria Åslund och Jenni Laapotti. 
Vi båda har flera års erfarenhet av att skapa effekt och nå mål åt företag i sociala medier. 

Cecilia har drivit egen konsultfirma inom sociala medier sedan 2012 och hjälpt flera stora företag i Sverige att skapa social media strategier som faktisk ger effekt. Cecilia är Digitalsnack´s expert på strategiarbete och att effektivisera planering och publicering i sociala kanaler. Hon är också en flitig anlitad föreläsare och utbildare. 

Jenni har jobbat både som anställd och drivit eget inom området och hjälp bl.a Sveriges största kaffeföretag med digitala medier och analys. Jenni är Digitalsnack´s expert på att mäta framgång och skapa varumärkesidentiteter på sociala medier som får ditt företag att står ut från andra. 

 

Låt oss ta dig vidare!

Oavsett vart du är på din social media-resa så kan vi hjälpa dig att ta nästa steg oavsett om du behöver inspiration, utbildning eller bara ett coachingsamtal. 
Hör av dig till oss så skräddarsyr vi en lösning för dig och ditt företag som gör att ni uppnår era mål. 

Med vänlig hälsning, Cecilia & Jenni