Digitalsnack Social mediebyrå - det här är vi

Vi startade Digitalsnack Social mediebyrå för att social mediebranschen behövde en förändring. Vi ville ge företag konkreta och lättillgängliga verktyg för att lyckas med sin närvaro på sociala medier. Idag hjälper vi företag i hela Norden att effektivisera arbetet och öka effekten av sociala medier. Detta gör vi genom föreläsningar, utbildningar, strategiarbeten och hantering av social mediekanaler. Vi driver också en av Sveriges största Social medie-podcast under namnet Digitalsnack.

Fokus på praktisk nytta i sociala medier

Vi jobbar mot tydliga mål för att alltid nå bästa möjliga resultat. Oavsett om vi jobbar med coachingsamtal, innehållsskapande eller föreläsningar har vi alltid samma fokus: att på ett enkelt och praktiskt sätt hjälpa våra kunder att nå deras mål i sociala medier. Vi förenklar arbetet och ökar samtidigt effekten av dina sociala medier.

Vill du ha bättre effekt i sociala medier?

Oavsett var du är på din social media-resa så guidar vi dig till rätt lösning för att ta nästa steg till att snabbare nå dina uppsatta mål.

Jobba hos oss?

Älskar du sociala medier och vill ha ett utvecklande, inspirerande jobb med mycket frihet under eget ansvar? Vi letar alltid efter nya talanger eller samarbetspartners till vårt Digitalsnack-gäng.