Digitalsnack Social mediebyrå - En fullservicebyrå inom sociala medier

en stor byrå i litet format

Inhouse har vi strateger, projektledare, contentskapare, fotograf, annonsexperter, videograf och grafisk designer. Alla experter på att skapa så stor effekt som möjligt på sociala medier. Men vi är inte som andra byråer. På Digitalsnack har vi inga fasta arbetstider. Arbetsplatsen är där man trivs bäst och vi finns på olika platser runt om i Sverige.

Här är några saker vi gör:

Föreläsningar inom sociala medier
Workshops och utbildning inom sociala medier
Annonsering på sociala medier
Video för sociala medier
Foto för sociala medier
Grafisk identitet för sociala medier
Copy för sociala medier
Coaching
Statistik och analys av sociala medier

Foto för sociala medier

Cecilia Victoria Kärrberg Jenni Laapotti Internetdagarna

PASSIONERADE ENTREPRENÖRER

Ägarna av Digitalsnack är Cecilia Victoria Kärrberg och Jenni Laapotti som jobbat med sociala medier sedan 2012. Riktiga seniorer i branschen!
Deras vägar möttes i podcasten Digitalsnack som startades 2016. Ett gemensamt projekt där de båda företagarna berättade om erfarenheter kunskap och konkreta råd inom sociala medier. 2017 startades Digitalsnack Social Mediebyrå, för att skapa en förlängd arm till våra lyssnare, företag, organisationer och kommuner som ville ha hjälp att skapa en affärsnytta med sociala medier.

Vill du ha bättre effekt i sociala medier?

Oavsett om vi jobbar med coachingsamtal, innehållsskapande eller föreläsningar har vi alltid samma fokus: att på ett enkelt och praktiskt sätt hjälpa våra kunder att nå deras mål i sociala medier.

Jobba hos oss?

Älskar du sociala medier och vill ha ett utvecklande, inspirerande jobb med mycket frihet under eget ansvar? Vi letar alltid efter nya talanger eller samarbetspartners till vårt Digitalsnack-gäng.